Topper_Blog

Get To Know The Flight Media Team: Kelsey Coffy

July 21, 2020

Subscribe to Flight Media Blog Notifications

Get To Know The Flight Media Team: Kelsey Coffy

Our Flight Media crew is diverse.

We come from different backgrounds – and even different countries.

From Montenegro to Canada to the United States, we enjoying sharing our unique experiences and cultures with one another.

One of us isn’t even human.

Say what?!

See, we’re all about diversity!

We want you to get to know our team a little bit better, so we answered some ridiculous questions just for your entertainment.

Here’s Kelsey Coffy, our HR guru, Queen of Payroll, Maxwell-minder and the one who gets stuff done. Like, a LOT of stuff. (If you’re an Enneagram person, she’s a 2.)

Check out the video and keep reading afterwards for more of Kelsey.

Kelseyinterviewgettoknowteam

 

Question And Answer Time

  1. If you had to be shipwrecked on a deserted island, but all your human needs were taken care of, what two items would you want to have with you?

Answer: “My Bible. And Josh.” (Kelsey’s husband and Flight Media’s founder.)

New call-to-action

    2. What would the name of your debut album be?

Answer: “High-strung. It would be an instrumental violin album.”

    3. Rate yourself on a scale of 1 to 10 how weird you are. 1 being not weird at all and 10 being the weirdest weirdo.

Answer: “7.”

    4. If you died, what would you want your eulogy to say about you?

Answer: “That I was funny. And caring.”

    5. What were you like in high school?

Answer: “Quiet but just sociable enough not to be weird.”

    6. What was the last thing you watched on TV?

Answer: “Hart of Dixie”

    7. If Hollywood made a movie about your life, who would play you?

Answer: “Jennifer Lawrence.”

    8. Superman or Batman – who wins in a fight?

Answer: “Batman because I feel bad for him.”

 

 

    9. If you could trade places with any person – famous, not famous, living, dead, fictional, or real – who would it be?

Answer: “Rachel Hollis” (A motivational speaker who Kelsey describes as having cute kids and that she seems cool. 😁)

    10. What’s your favorite thing about what you do at Flight Media?

Answer: “Definitely hanging out with my people.”

Get in touch and you just might get to experience Kelsey’s organizational magic for yourself and your business. 

New call-to-action

Blog Comments